- Alle husker konferansen og selskapet i disse unike omgivelsene

Saga Trollheimen Hotel er et populært sted for faglige og sosiale samlinger med inntil 70 personer. Nettopp “samling” er et nøkkelord for dem som kommer hit. For her stikker ingen på byen. Tvert imot, man holder sammen og bygger relasjoner i omgivelser som gir ro, fellesskap og kreativitet. 

Å komme hit er enkelt. Regn i underkant av to timer fra Trondheim Lufthavn Værnes og fra Molde. Noe mindre fra Kristiansund. Har du medarbeidere over hele landet, er vi ganske så midt i Norge. 

Kurs- og konferanser

Kurs- og konferanseavdelingen tilfredsstiller alle tekniske krav for gjennomføring av presentasjoner, formidling og kommunikasjon. Rommene er i mange størrelser - det største rommer 70 personer (se oversikten nedenfor). Det trådløse nettverket dekker hotellet og alle fasilitetene. 

Selskap

Her feires runde år, slektsstemner, rekordomsetning og klassefester og hva det måtte være. Felles for dem som inviterer, er at de ønsker å gi gjestene sine den gode atmosfæren i de unike omgivelsene. Lokaler velges etter antall gjester. 

Bryllup

Ved bryllup hos oss står vi for tilrettelegging og gjennomføring av festen. Om dere ønsker å ha hotellet for dere selv må bestilling skje i god tid før arrangementet. Vi foretrekker at visning av hotellets fasiliteter gjøres i god tid før den store dagen. Rindal ligger "midt i landet" fra alle kanter!

SÅNNE LOKALER HAR DU NEPPE SETT FØR

Konferansesalen

Den unike konferansesalen vår har en estetikk som inspirerer og motiverer, og egen pauseavdeling. Takhøyden på hele fem meter gir god romfølelse, god luft og praktiske muligheter. 

Møterommet

Møterommet i hovedhuset  rommer 40 personer i sofagrupper, og er utstyrt med projektor, høyttalere og 3x2 m lerret. Et perfekt sted for uhøytidelige møter.

Grupperommene

Vi har to grupperom ved konferansesalen, og ett i den gamla "Låna". I tillegg er spisesalen og vinterhagen godt egnet. 

Spisestua

I hovedhuset finnes den fine spisestua vår med langbord, der vi dekker til mellom 50 og 60 gjester. Hvert langbord kan dekkes til 10 eller 20 personer. Oppdekningen tilpasses anledningen: Stilfull fest, uformelt og røft, eller hverdagslig og trivelig. 

Festsalen

I Sponhuset ligger den enestående festsalen vår. Her dekker vi til inntil 110 personer. I tilknytning til festsalen ligger Sagas bar med alle rettigheter. Ved mer uformelle tilstelninger har Sponhuset en kapasitet på mer enn 300 personer. 

Eldhuset

Eldhuset på tunet rommer 24 personer på benker i ring rundt grua der maten lages. Her sitter du på skinn ev elg og rein, mens praten går, trubaduren spiller og kokken tilbereder skogens og fjellets utsøkte råvarer. Tenk deg retter av elg, rein og hjort, med rotgrønnsaker, sopp og hjemmelaget urtedrikk. 

Stemningen i Eldhuset gjør at vertskapet gjerne forteller historier om hotellet, bygda, Trollheimen og tidligere tiders levekår i skog og fjell. Det skulle bare mangle.

Bo godt hos oss

Vi tilbyr overnatting i 60 senger, fordelt på 30 rom. Alle rom har særpreg, godt inneklima, bad med dusj og toalett, og nett-tilgang.

Rommene har ikke TV. Det er noe gjestene våre vet å verdsette. Her handler det om å nyte livet og alt som er annerledes. 

Spis godt hos oss

Det er viktig for oss å kunne servere deg god lokal mat fra Rindal og økologisk/kortreist mat fra bygdene omkring. Fordi det er en del av oss selv, og fordi det er en betydelig del av det du er kommet hit for å oppleve. En avtale med sørsamene i Trollheimen hjelper oss med det ypperste av skogens og fjellets råvarer.

Opplevelser som skaper samhold og gode minner

Vi har utviklet flere minneverdige opplevelsestilbud for gjestene våre. Som vertskap er vi med ut, og står selv for gjennomføringen. Klikk på emblemene nedenfor og les mer.