Rinna Pub var Rindals første pub etter engelsk modell, startet i forrige årtusen, den holdt til i Negarnlåna.

Vi hadde også den ære å ta imot Kronprinsen og Kronprinsessen på signingsturen i 2001.

Da Sponhuset sto ferdig restaurert vinteren 2002/2003, holdt vi det første arrangementtet med utenbygds folk. Det var en lygarkveld med Tore Skoglund med gjester, etterfulgt av Are og Odin. I tillegg har vi huset artistene Åge og Sambandet, Terje Tysland, Benoni, Lynni Treekrem, Frode Alnæs med flere. i har også holdt teaterforestillinger for barn, i samarbeid med kulturkontoret i Rindal. Aller først ute var Kafe Oppkomme med diktkvelder, debatter, trubadurer, mm.

Norsk Trollfestival ble arrangert i Rindal i 2003. Blant attraksjonene var et stort Trolltog. Hovedarrangementet ble holdt på Saga, og konserten ble spilt fra taket på Furuhaughuset,  som i dag er brudeparets rom.

Saga har også hatt sin egen urtehage med nærmere hundre ulike arter. Pubkveldene ved Langlihuset om somrene er det vel også mange som har et godt minne fra.

Noen av fotoutstillingene til Morten Gåsvand har vært på Saga, blant annet "Rindal i India", "Is", og "Finnmark". Permanente fotoutstillinger er å finne i Sponhuset og ute på tunet.

I tillegg til aktiviteter og underholdning, har vi hatt og har fortsatt et bredt spekter med aktiviteter. Blant våre gode samarbeidspartnere er Trollheimen Aktiv fra Surnadal og Vikingeklubben Yggdrasil fra Trondheim.