Conference and event

Sagariket innbyr til faglig og sosialt utbytte, til selskapeligheter, men også til ro og stillhet, alt etter hva våre gjester har behov for. Beliggenheten i naturskjønne, uforstyrrede omgivelser og våre særpregede lokaler gir muligheter for å holde gruppen samlet, også i pauser og på kveldstid.

Vår kurs- og konferanseavdeling tilfredsstiller alle tekniske krav for gjennomføring av presentasjoner, formidling og kommunikasjon. Det er selvsagt trådløst nettverk på anlegget. Saga Trollheimen Hotel har kurs- og konferanserom i ulike størrelser, og vi kan ta inntil 150 personer.

Våre Lokaler

Konferansesal

Vår spesielle konferansesal inspirerer og motiverer. Stor høyde under taket (5m), med egen pauseavdeling og spesiell estetikk.

Møterom

Møterommet i hovedhuset, med sofagrupper og med plass til 40 personer, lerret 3×2 m, prosjektor med høyttaler bl.a egnet for TV fremvisning. Perfekt for det uhøytidlige møtet.

Grupperom

Vi har flere grupperom fordelt på flere hus. Møterommet i underetasjen på hovedhuset har plass til 17 personer, klasseromsoppsett og 14 personer i U-oppsett.

Spisestuen

I hovedhuset ligger vår fine spisestue der vi dekker til mellom 50-60 gjester. Langbord med plass til 10 eller 20 personer. Dekket til fest, røft eller hverdags. Gode stoler eller benker å sitte på.

Festsalen

I sponhuset ligger vår spesielle festsal, der vi dekker til inntil 140 personer. I tilknytning til festsalen ligger Sagas bar med alle rettigheter. Totalt tar sponhuset over 300 personer ved åpne tilstelninger.

Eldhuset

Eldhuset på tunet rommer 24 personer, og rundt grua der maten blir tilberedt sitter du godt på elg- og reinsdyrskinn, mens praten går livlig, trubaduren spiller og kokken tilbereder et utvalg av skogens retter. Tiur, elg, rein og hjort, med rotgrønnsaker, sopp og det som ellers hører med til de som ønsker det beste servert på en røff måte.

Bo hos oss

Overnatting i 80 senger, fordelt på 30 hotellrom, alle med eget baderom og moderne standard.

Servering

Saga mat

Særpreget lokal mat fra Rindal og økologisk/kortreist mat fra omkringliggende bygder er noe Saga Trollheimen Hotel ønsker å tilby. Hotellet har egen avtale med samene i Trollheimen.

En eventyrlig spisestue forsterker smaksopplevelsen av elg, rein eller hjort fra Trollheimen.

Turer og opplevelser

Sommer, høst, vinter eller vår – Saga Trollheimen Hotel er det beste utgangspunkt for å oppleve fjellheimen, med guidede turer kombinert med aktiviteter.