logo-oransje
Tegning hus

Han som bygde sin egen kongsgård ved porten til trollenes rike.

Trolske netter i det norskeste av det norske – bare en drøy time fra Trondheim.

Mellom fjordlandet i vest og historiske Trondheim har Morten Gåsvand bygd opp et fantastisk eventyrland. Det består av gamle og nye hus, alle bygd etter gamle tradisjoner. Du kan vandre rundt på det idylliske tunet og beundre gammelt håndverk med fine detaljer, håndmalt dekor, utskjæringer – og fotokunst signert Morten selv.

Hotellet har til sammen 80 senger fordelt på 30 rom. Rommene ligger i flere hus på tunet og varierer i størrelse og utforming. Her finnes blant annet en egen tømmerstue for brudeparet når det stelles til bryllup på hotellet. Det legges vekt på å servere mat basert på gamle mattradisjoner med lokale råvarer.

Overnatting

Saga Trollheimen er et miljøvennlig hotell. Her legger vi vekt på å tilby frisk luft og et sunt inneklima. Blant annet anvender vi isolasjon som de brukte i tidligere tider; saueull og avispapir, mens treverket er behandlet med bivoks.

Konferanser & Selskaper i unike omgivelser

Eventyrhotellet er også et fleksibelt kurs- og konferansesenter som legger til rette for et utbytterikt arrangement. 13 ulike bygninger i laftet tømmer, sponteknikk og stolpehus rundt et sagatun gir en ramme om konferansen som du ikke finner andre steder.

Vil dere være uforstyrret? Hvis dere ønsker det, kan gruppen din få hele hotellet for seg selv.

Vår største sal rommer 90 konferansedeltagere.

Turer og opplevelser

Sommer, høst, vinter eller vår – Saga Trollheimen Hotel er det beste utgangspunkt for opplevelser i fjellheimen, med guidede turer kombinert med ulike aktiviteter.